Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Ανακατατάξεις στους Danger Angel


Με ανακοίνωση που ανέβηκε στη σελίδα που έχει το συγκρότημα στο myspace μάθαμε ότι ο Σπύρος Φουσσέκης, ο ένας εκ των δυο κιθαριστών των Danger Angel, αποφάσισε να εγκαταλείψει το συγκρότημα, λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων.
Στη συνέχεια παραθέτουμε το μήνυμα του Σπύρου προς τους φίλους του σχήματος αλλά και την ανακοίνωση των Danger Angel.
«Αγαπητοί φίλοι,
λόγω αυξημένων επαγγελματικών και οικογενειακών απαιτήσεων και υποχρεώσεων, πήρα την απόφαση, να αποχωρήσω άμεσα από τους Danger Angel.
H απόφαση ήταν σίγουρα δύσκολη και το τίμημα μεγάλο, ωστόσο προς το παρόν η κίνηση αυτή είναι μονόδρομος...
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους και fans που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και ένα "Στο επανειδείν... ώσπου να ξανασυναντηθούμε".
Στα μέλη που αφήνω πίσω μου, εύχομαι καλή συνέχεια. Σπύρος»
«Από καρδιάς, ευχαριστούμε το Σπύρο για την προσφορά του στους Danger Angel όλα αυτά τα χρόνια! Ο Σπύρος ήταν πάντα ένας από εμάς και θα παραμείνει έτσι. Η θέση του δεύτερου κιθαρίστα στο συγκρότημα δεν θα αναπληρωθεί. Άλλωστε, όταν χάνεις ένα μέλος της οικογένειάς σου δεν μπορείς να το αντικαταστήσεις με κανέναν άλλο.
Ο Σπύρος Φουσέκης είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Danger Angel και ήταν πάντα παρών σε όλες τις καλές αλλά και τις δύσκολες στιγμές. Περάσαμε πολλά ωραία χρόνια σαν μπάντα και θα περάσουμε ακόμα περισσότερα σαν φίλοι. Οι λόγοι της αποχώρησης είναι, πράγματι, προσωπικοί, σημαντικοί και απόλυτα κατανοητοί.
Σπύρο, ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι και αν αποφασίσεις στο μέλλον.
Danger Angel

Πηγή: http://rockwaynews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου