Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Crusade of steel LIVE April 30 at onoma tou rodou / ΟΙ Crusade of steel LIVE ΣΤΙΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ "ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ"

ΟΙ Crusade of steel LIVE ΣΤΙΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ "ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ" για τη προώθηση του πρώτου protou promo cd τους..
Μαζί τους οι ACCELERATOR και οι KOMO SAPIENS οι οποίοι θα ανοίξουνε το show..



Crusade Of Steel – Βιογραφικό

Oι Crusade Of Steel είναι μια ελληνική heavy metal μπάντα από την περιοχη της Νίκαιας του Πειραιά. Το σχήμα δημιουργήθηκε το 2004 από τον κιθαρίστα της μπάντας Βασίλη Μαντζώρο.

Στην συνέχεια ο αδερφός του Αντώνης στο μπάσο, ο Αργύρης Στεφανίδης στην δεύτερη κιθάρα, ο Λευτέρης Μόρος στα τύμπανα και ο Γιώργος Πατσούρης στα φωνητικά ολοκλήρωσαν το πρώτο line up του group.

Μετά από μερικά χρόνια και αρκετές live εμφανίσεις, ο Γιώργος Πατσούρης αποφάσισε να αποχωρήσει από τους crusade of steel.

Ο αντικαταστάτης του Γιώργος Σαμαρτζής έμεινε στην μπάντα περίπου δύο χρόνια και αντικαταστάθηκε ξανά από τον Γιώργο Πατσούρη, ο οποίος έφυγε οριστικά πλέον από το σχήμα λόγω διαφορών με το συγκρότημα μετά από περίπου ένα χρόνο κοινής πορείας με τους crusade of steel.

Ενώ η μπάντα βρισκόταν σε αδράνεια για περίπου ένα χρόνο και χωρίς τραγουδιστή, ο Γιάννης Σωτηρόπουλος καλύπτει το κενό των φωνητικών.

Το line up σήμερα έχει ως εξής:
Γιάννης Σωτηρόπουλος – φωνητικά
Βασίλης Μαντζώρος – κιθάρα
Αργύρης Στεφανίδης – κιθάρα
Αντώνης Μαντζώρος - μπάσο
Λευτέρης Μόρος – τύμπανα

Η μπάντα έχει κάνει πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις με το τελευταίο line up.
Το group αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην ηχογράφηση του πρώτου promo cd του και ευελπιστεί στην αναγνώριση του στο χώρο του heavy metal, σε παγκόσμιο επίπεδο.

www.myspace.com/crusadeofsteel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου